Roos zkt. een huis

De jacht is opnieuw geopend, want Huizenjagers is weer helemaal terug. Het concept blijft ongewijzigd: drie gepassioneerde makelaars gaan op zoek naar Vlaanderens verleidelijkste vastgoed en strijden om de titel van beste makelaar. In de week van 27 augustus gaan vastgoedexperten Valerie, Naranjo en Marvin op zoek naar huizen in het groenere gedeelte van Antwerpen, de zuidrand. Op woensdag gaat Roos Van Acker samen met haar vriend Tobias op zoek naar een uniek pand.

De makelaars

Valerie, een geboren en getogen Antwerpse, is een echte spring-in-’t-veld. Ze kent de streek op haar duimpje, ideaal dus voor een vastgoedverkoper. Ze heeft al tien jaar op haar teller staan en dus bakken ervaring. Zelf vindt ze haar opgewektheid haar grootste troef, maar achter die lach schuilt ook een competitiebeest. Naranjo, een vrolijke Mortselaar met een exotische naam, werd in 2015 verkozen tot vastgoedbelofte van het jaar. Hij is kok van opleiding maar heeft de schuimspaan geruild voor het vastgoed en intussen zit hij al vijftien jaar in het vak. Marvin is amper 24 jaar, maar al zaakvoerder van z’n eigen immokantoor. Bovendien compenseert Marvin zijn jeugdigheid ook nog eens met een overvloed aan ambitie, want hij is van mening dat hoe meer lef je hebt, hoe succesvoller je kan worden. Je hoort het, deze jonkie gaat volop voor de overwinning.

De kandidaat-kopers

Maandag 27 augustus
Laura en Koen

Dit jong koppeltje is klaar voor de volgende stap in hun leven, een eerste huisje. Ze hebben een budget van 350.000 euro zijn op zoek naar een modern herenhuis in de omgeving van Wilrijk met drie slaapkamers, parkeermogelijkheid en een open keuken. Naast deze criteria hebben ze nog één belangrijke extra wens: een tuin voor hun hond Fonske. De huizenjagers tonen elk hun versie van een moderne herenwoning. Maar kunnen ze het koppel overtuigen?

Dinsdag 28 augustus
Anna, Robrecht en Gratia

Anna, Robrecht en Gratia zijn al een tijdje op zoek naar een rustig gelegen huis met twee aparte wooneenheden. Hun budget? 620.000 euro. Als gevolg van haar ziekte heeft Gratia besloten om samen te gaan wonen met haar zoon en schoondochter. Aangezien Robrecht en Anna samen een IT-bedrijf runnen, is een kantoorruimte een absolute must. De huizenjagers nemen hen mee naar een gerenoveerde 19e eeuwse hoeve, een tweewoonst uit de jaren 80 in typische fermettestijl en een ruime villa uit 1975. Benieuwd of één van deze woningen zal leiden tot een bod.

Woensdag 29 augustus
Roos en Tobias

De opdracht van vandaag komt van een bekend gezicht: Roos Van Acker. Ze is samen met haar vriend Tobias op zoek naar een uniek pand waar ze mits grondige renovaties hun eigen ding mee kunnen doen. Hun budget bedraagt 800.000 euro. De perfecte woning zoeken voor een bekende Vlaming, een spannende opgave. Deze aflevering mogen we ons dus verwachten aan heel speciale gebouwen waaronder een oud casino, een enorme villa met kunstgalerij en een oud vrachtschip dat werd omgebouwd tot een luxueuze woonboot.

Donderdag 30 augustus
Almendra en Greg

Nu er een derde kindje op komst is, willen Almendra en Greg graag hun appartement ruilen voor een ruime en open woning. Een eigen fotostudio zou mooi meegenomen zijn zodat Greg van thuis uit kan werken. De huizenjagers gaan aan de slag met een budget van 700.000 euro en mogen stevig hun best doen om naast de ouders ook de kinderen te overtuigen. U hoort het, een kritische jury.

Welke huizenjager mag deze week de trofee in ontvangst nemen? En last but not least: zou er deze week een bod zijn binnengekomen?

Huizenjagers – Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

Foto: VIER

Geef een reactie