Met Katell de Jonck hoog van de grond

Na de verkiezing van toekomstig pilote Angeline Flor Pua tot Miss België werd er her en der de mop gemaakt dat men nu eindelijk met Miss België van de grond kon gaan. Ook de nieuwe lading Miss België-finalisten hebben wat met hoog en droog. Eerder al kon u op mijn blog een teksten lezen over Katell de Jonck. Deze jonge vrouw droomt er van om later containers van schepen te plukken in de Antwerpse haven. Nu werkt deze Miss Antwerpen-finalisten er volop als marqueur. En dat ze een voorliefde heeft om hoog van de grond met containers te werken, liet ze al duidelijk blijken uit een foto die ze me bezorgde. Met gelakte nagels in een havenkraan … Waaroom zou dit niet kunnen in deze tijd? Er waait duidelijk een nieuwe wind in de Antwerpse haven. En dat zal Katell hoog van de grond zeker wel voelen.

Foto: collectie Katell de Jonck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.