Tweede keer goede keer voor Elisa De Buyser?

Buiten de Carré werd het tijdens de Nationale Missendag voor mij een blij weerzien met de 21-jarige nagelstyliste Elisa De Buyser uit Aartselaar. De dochter van ex-profvoetballer Marc De Buyser waagde enkele jaren geleden haar kans. Toen werd het een ware close call. Ze sneuvelde net voor de grote finale. Nu een kleine drie jaar later staat ze er opnieuw. Ze probeert het nog een keertje. En er staat een andere Elisa voor mij neus. Zo heeft ze  enkele opvallende tattoos laten weglaseren. Naar eigen zeggen staat ze communicatie steviger dan ooit in haar schoenen. Kortweg samen gevat: Elisa werd op drie jaar tijd een pak volwassener.  Ook haar haarkleur is terug naturel. 3 jaar geleden stond een blondine voor mijn neus. Nu is het met hare bruine lokken terug naar de roots. Elisa heeft één doel voor ogen. Ze zou dolgraag een ticketje voor de grote Miss België-finale bemachtigen. Daar gaat ze keihard voor werken. De motivatie is alleszins serieus gegroeid. Maar ze beseft ook dat aan alles een keerzijde van de medaille zit. Als je wint, heb je vriendinnen. Als je verliest, kan je naar huis. Aan dat scenario denkt ze momenteel niet. Ze wil alles doen om van die tweede keer een goede keer te maken. Het is haar van harte gegund.

Foto: Jan Liekens

 

Geef een reactie