The Girl Next Door in Lisa Verhasselt

Over de Brusselse Lisa Verhasselt kan je veel zeggen. Maar ze heeft wel een opmerkingsvermogen om u tegen te zeggen. Tijdens de Missendag liep ze op me af met de mededeling: ‘Ik ken je van Facebook’. Met dergelijk arendsoog kon ik niet anders dan hartelijk kennis maken met deze Brusselse met Vietnamese roots. Lisa is een 19-jarige studente Toegepaste Psychologie aan de VUB. Haar drijfveer om de stap naar Miss België te zetten is dat ze de doorsnee vrouw in België wil vertegenwoordigen. Enerzijds omschrijft ze zichzelf niet als een magere plank, maar daarnaast is ze ook geen vollere vrouw. Haar kandidatuur omschrijft ze een beetje als een zotte bevlieging. Zo schreef ze zich in zonder te weten wat de kans is dat ze mocht opdagen bij de selecties. Eén week later kreeg ze telefoontje dat haar avontuur echt kon beginnen. Nu  begint voor haar alles serieus te worden. Lisa heeft degelijke  ambities. Maar toch blijft ze met de beide voetjes op de grond. Eén ding kan je nu al stellen. Haar zomeragenda zit tot nu toe al goed gevuld. In juli heeft een studentenjob in de horeca, in augustus heeft ze herexamens. Tussendoor staat zelfs Tomorrowland op het programma. Best wel pittig voor de ambassadrice van de gewone vrouw in België. Of moet ik Lisa vanaf nu de ideale Girl Next Door noemen?

Foto: Jan Liekens

2 gedachtes over “The Girl Next Door in Lisa Verhasselt

  1. Een top meid. En altijd onze babysiter geweest. Ons kinderen hadden haar heeeeeel graag. Ik wens ze nog veel succes. Dikke kusjes van ons allemaal.

Geef een reactie