Steve Tielens beleeft de nacht van zijn leven

Hoewel ambiancemaker Steve Tielens momenteel nog stevig scoort met zijn voetballied, kijkt hij ook al uit naar het vervolg van de zomer. Met zijn nieuwe single ‘De nacht van mijn leven’ heeft Steve alvast de munitie klaar om zijn succesvolle zomeroffensief verder te zetten.

“Ik ben van nature nogal enthousiast, volgens sommigen zelfs een beetje té (lacht), maar wat mijn nieuwe single betreft, kan ik mijn enthousiasme echt niet onder stoelen of banken steken”, zegt Steve Tielens. “Ik was meteen verliefd op dit nummer. ‘De nacht van mijn leven’ is, naar mijn gevoel dan, het beste nummer dat ik tot op heden uitbracht. Ik heb er dan ook een mooie, professionele videoclip bij laten maken door het fijne team van CameraWorks. Ik ben erg fier op het nummer én de clip, en ik hoop dat de mensen er even enthousiast over zijn als ik”, besluit Steve.

Bekijk de videoclip van : De nacht van mijn leven:
https://www.youtube.com/watch?v=N0ehHnYZLyU
Download de track via iTunes:
https://itunes.apple.com/be/album/de-nacht-van-mijn-leven-single/1410784348?l=nl

Fotobron: ST Records

 

Geef een reactie