Een driekleur voor Binkie

Het gebeurt niet vaak dat het Nederlandse kampioenschap wielrennen en het Belgische kampioenschap wielrennen op verschillende data wordt gehouden. Dit jaar is het zo. In België is Quick Step-renner Yves Lampaert de kersverse kampioen. De Nederlanders strijden in Hoogerheide voor hun rood-wit-blauwe truitje. Uittredend kampioen is Ramon Sinkeldam. Vorig jaar versloeg hij Wouter Wippert en Dylan Groenewegen in een prangende spurt.

Nu lijkt het vooral Dylan Groenewegen, die op een nieuwe driekleur gebrand lijkt.  Voor de Nederlandse spurtbom (noem het gerust Jerommeke)  moet de kampioenentrui een voorbode worden voor een gele start in Fontenay-Le-Compte.  Via sociale media heb ik zelfs een foto gezien dat Dylan gefocust naar het kampioenschap vertrok. Vriendin Nine had het beeldje gepost. Opvallend was dat de ‘hond des huizes’ Binkie naast hem liep. Krijgt Binkie een mooie driekleur cadeau van zijn baasje? Of lijkt geel een mooiere kleur ten huize Groenewegen? Binnen 1 week weten we de enige en juiste balans. Binkie kijkt er alvast naar uit!

Geef een reactie