Push keert terug na 10 jaar albumstilte

The legend is back! Na een albumstilte van bijna tien (!) jaar, verschijnt in september het nieuwe album van PUSH “Together We Rule The World”. De vooruitgeschoven titeltrack ging in officiële wereldpremière bij Armin Van Buuren in het gerenommeerde ‘A State Of Trance’ en jaagt de verwachtingen stevig de hoogte in.

Met de legendarische award-winning trance-classic “Universal Nation” zette PUSH eind jaren 90 de Belgische dancescene stevig op de wereldkaart, de opvolgers en major clubhits “Strange World” en “The Legacy” toonden aan dat dit alles behalve een toevalstreffer was.

Doorheen de jaren ontving Mike internationaal verscheidene Music Awards waaronder best Club Single en Best Music Dance Producer, en hij stond maar liefst 6 keer in de UK Top 40.

“Global Age” in 2009 was het voorlopig laatste album van Mike onder de naam PUSH. Het te verschijnen album “Together We Rule The World” met nagelnieuwe euforische trance zoals trance hoort te klinken is heerlijk vintage Push en dat is ook duidelijk aan de titelsong te horen.

Deze “Together We Rule The World” zet de laatste rechte lijn in naar Tomorrowland en de festivalzomer, waar PUSH live met een special surprise gaat uitpakken.  Get ready for a blast!!

Fotobron: CNR Records

Geef een reactie