Een strijd der Giants

Het komende weekend wordt er ééntje om duimen en vingers vanaf te likken in de halve finale van de playoffs in het Belgische basketbal. Telenet Giants Antwerp en Spirou Charleroi vechten in een onderlinge tweestrijd wie naar de grote finale van de playoffs. Daar wacht wellicht BC Oostende op hen. De speeldag zijn ondertussen al bekend. Omdat Telenet Giants Antwerp op de tweede plek eindigde in de reguliere competitie, vatten ze op 2 juni aan om 20u30. De tweede wedstrijd is in Charleroi om 4 juni om 20u30. De eventuele beslissende belle is in de Antwerpse Lotto Arena op 6 juni om 20u30. Het wordt een ware strijd der giganten. Ik bedoel: een strijd der Giants.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.