Emma Bale goes Cut Loose

Emma Bale en ik hebben één ding met elkaar gemeen. We hebben alle twee een link met Sint-Katelijne-Waver. En als er dan nieuws is over dit jonge muzikale talent, maak ik er met plezier een berichtje over. Want het lijkt wel een eeuwig geleden dat we nog iets van Emma gehoord hebben. Maar met haar optreden bij Rock Werchter in het vooruitzicht (noteer 7 juli maar alvast in jullie agenda) is één van de grootste Vlaamse  muzikale talenten weer helemaal terug. En dit met haar single: ‘Cut Loose’, een nummer over evolutie en verandering; zowel op muzikaal vlak, maar ook als metafoor voor liefde en het leven. De single werd geproducet door de getalenteerde Nederlandse producer Leon Palmen (aka Palmtrees). Emma schreef zelf mee aan het nummer tijdens een zeer productieve schrijfsessie in Stockholm.

Download de track Cut Loose van Emma Bale:
https://itunes.apple.com/be/album/cut-loose/1387916252?i=1387916893&app=itunes&ign-mpt=uo%3D4

Bekijk de videoclip Cut Loose van Emma Bale: © 2018: Sony Music Entertainment
https://www.youtube.com/watch?v=LXs7MP18n90

 

Geef een reactie