(D)Elisa’s Trio van Oreo

Een trio van Oreo-koekjes wordt één van de pronkstukken van de komende Komen Eten-week. Daarvoor is Elisa uit Lede verantwoordelijk. Elisa is een vlotte, spontane jonge meid. Ze houdt van shoppen, feesten en bakken. Ambitieus is ze ook al, want ze droomt er van een eigen zaak te starten. Onder de naam Delisa wil ze heerlijke gebakjes verkopen. Elisa neemt geen blad voor de mond en is een echte flapuit. Dat zorgt soms voor grappige momenten. Culinair houdt Elisa vooral van saté kruiden. Die passen wat haar betreft overal bij een lekkere boterham. Haar gasten serveert ze een tartaar van gerookte zalm met groene appel en een heerlijke lamskroon met rozemarijnaardappeltjes. Het dessert – een trio van Oreo – moet het pronkstuk van de avond worden! Wat het resultaat zal zijn, ziet u vanaf de week van 21 mei in Komen Eten.

Foto: VIER

Geef een reactie