Chiro Duffel-Oost schenkt opbrengst kerstwittekes aan Sprang

De Duffelse Welzijnsschakel Sprang heeft de laatste zes jaren een mooi traject afgelegd.  Van in het begin hebben vrijwilligers zich ingezet om de leden zinvol bezig te houden met handwerk, knutselwerk, de groententuin, een jaarlijkse uitstap, een gezellig kerstfeest en vooral de tweewekelijkse Sprangnamiddagen waar elkaar ontmoeten centraal staat.

De grootste bekommernis van het Sprangbestuur blijft om de mensen die geïsoleerd leven in financiële- en/of sociale armoede te bereiken.  Hiervoor werkt Sprang graag samen met scholen, dokters, ziekenfondsen, de parochies, het OCMW, …

Daarom is financiële steun meer dan noodzakelijk. Dit jaar mocht Sprang de riante opbrengst van ‘De wittekes’ van met de kerstnacht van Chiro-Oost ontvangen.  Op de brunch werd een delegatie van de Chiro-Oost van harte bedankt voor hun steun aan Sprang.

Foto: Jan Liekens

 

Een gedachte over “Chiro Duffel-Oost schenkt opbrengst kerstwittekes aan Sprang

  1. Deze erkenning van super jongeren van Chiro-Oost is fantastisch. Bedankt allemaal. De centjes worden goed besteed ❤️❤️

Geef een reactie