Be fit, be awesome, be Laura van Komen Eten

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Meer had gezondheidsgirl Laura niet nodig om tijdens Komen Eten een verwoestende indruk na te laten. 2 tienen van haar party-buddy Bregje en hoge punten van haar collega’s leverde haar maar liefst een score van 54 op 60. Nochtans had deze instagirl uit Hamme maar één doel. Aan heel Vlaanderen wou ze tonen dat gezond eten best wel lekker kon zijn. Met haar eigen Instagram- en Facebookpagina: Be Fit , Be Awesome informeerde ze de internetwereld. Nu konden ook de Komen Eten-fans er aan geloven. Eén van Laura’s grootste dromen is om ooit een eigen kookprogramma te hebben en kookboeken te maken. Bootcamps geven … Dat kan ze als de beste. Haar vrienden Bregje, Dieter en Orion kregen in haar tuin alvast een amuse geule Bregje trok er zelfs haar eigen ‘flashy’ en ‘fashion’ Domo-Farm Frites wieleroutfit voor aan. Ook al had Dieter problemen met de poep achteruit. Laura mocht met recht en reden de borst vooruit zetten op haar slotloopje. En zeg nu zelf: ook al staat deze blondine uit Hamme zo scherp als een mes.  Met haar Komen Eten-trofee zullen er ongetwijfeld nog de nodige kantjes afgehaald worden. Be Fit, Be Awesome krijgt dankzij dit kookprogramma een heel andere betekenis. En daar is iemand uit Hamme heel erg blij mee. U kan alvast raden wie?

Bezoek haar website: https://befitbeawesome.webnode.be/

Foto: VIER

Geef een reactie