Een Limburgs cadeautje

De strijd voor de tweede plaats in de Belgische basketbalcompetitie valt stilaan in de plooi. Met nog twee wedstrijden voor de boeg lijkt het erop dat Spirou Charleroi het niet evident zal hebben om de Telenet Giants Antwerp van de tweede plek te houden. Zeker na vandaag. Vanuit Limburg sijpelde het bericht op de fora binnen dat de ploeg van Brian Lynch een hak werd gezet door zijn ex-loeg. 92-72 was het eindresultaat. Voor de Antwerpse basketballers is dit een Limburgs geschenkje om met beide handen te aanvaarden. Het slot belooft nu al bloedstollend spannend te worden. Charleroi heeft een dubbel treffen tegen Aalstar voor de boeg. Telenet Giants Antwerp mag een duel uitvechten met Oostende. Keert het tij nog voor Charleroi of is het voor Antwerpen met de borst vooruit naar de play-offs toe? Net zoals vorig jaar zou een eindeseizoensoverwinning tegen Oostende bijzonder veel deugd doen. Limburg United: dank u wel voor dit fraaie cadeautje.

Geef een reactie