Het einde is nabij

Esperanza Pelt. Het klinkt als een naam van een personage uit Paradijsvogels. Maar het is een vrouwenvoetbalploeg, die nu zaterdag richting Liersesteenweg in Mechelen komt afgezakt. Daar spelen ze hun slotwedstrijd van het seizoen in 2e Klasse tegen de KV Mechelen Dames. Op het eerste zicht wordt het een strijd tussen David & Goliath. KV Mechelen heeft al een poosje een bronzen plak op zak. Voor Esperanza Pelt was het een seizoen om snel te vergeten. Ze kregen maar liefst 103 doelpunten tegen dit seizoen, scoorden slechts 12 keer, konden geen enkele wedstrijd winnen en staan troosteloos laatste. Op hun teller staan 2 luttele puntjes genoteerd. Het is een eindeseizoenwedstrijd, die kan tellen.  Vooraleer ze op voetbalverlof gaan, lijkt het een uitgelezen kans voor goleadors Liesl Dupont en Inge Heiremans om hun doelpuntenaantal nog wat aan te dikken.

Foto: Dirk De Lobel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.