Het einde is nabij

Esperanza Pelt. Het klinkt als een naam van een personage uit Paradijsvogels. Maar het is een vrouwenvoetbalploeg, die nu zaterdag richting Liersesteenweg in Mechelen komt afgezakt. Daar spelen ze hun slotwedstrijd van het seizoen in 2e Klasse tegen de KV Mechelen Dames. Op het eerste zicht wordt het een strijd tussen David & Goliath. KV Mechelen heeft al een poosje een bronzen plak op zak. Voor Esperanza Pelt was het een seizoen om snel te vergeten. Ze kregen maar liefst 103 doelpunten tegen dit seizoen, scoorden slechts 12 keer, konden geen enkele wedstrijd winnen en staan troosteloos laatste. Op hun teller staan 2 luttele puntjes genoteerd. Het is een eindeseizoenwedstrijd, die kan tellen.  Vooraleer ze op voetbalverlof gaan, lijkt het een uitgelezen kans voor goleadors Liesl Dupont en Inge Heiremans om hun doelpuntenaantal nog wat aan te dikken.

Foto: Dirk De Lobel

Geef een reactie