Elzestraat Midzomert: Barbecue en muziek in een landelijke sfeervolle omgeving

De voorbije jaren heeft Elzestraat Midzomert haar weg wel degelijk gevonden in Sint-Katelijne-Waver en omstreken. De ingrediënten zijn heel simpel. ’s Namiddags is er een leuke barbecue in een unieke, landelijke en sfeervolle omgeving. ’s Avonds zijn er enkele optredens om daarna ook af te sluiten met een knalfuif van jewelste. Vorig jaar kwamen onder andere Robin De La Rue en Dimi & De Kasten het beste van zichzelf geven.

Ook dit jaar is het op 4 augustus 2018 weer tijd voor Elzestraat Midzomert. Eerder raakte al bekend dat de Elzestraat Line Dance Groep, Silke Mastbooms & Bar Clochard het beste van zichzelf op muzikaal vlak geven. Maar nu is er meer informatie bekend over de barbecue. Zo kan je nu al inschrijven voor  de barbecue (4 stukken vlees, aperitief en nagerecht) voor een bedrag van 22 euro. De inschrijving kan tot 28 juli via het e-mailadres: j.liekens@telenet.be. De 22 euro dient vooraf betaald te worden op rekening BE95 7332 4000 0258 van de Landelijke Gilde Elzestraat.

U komt toch ook!

Plaats van afspraak is de Walemstraat 143 in Sint-Katelijne-Waver, autoparking langs Keizerstraat.

 

Geef een reactie