De juiste voornaam

Iedereen weet ondertussen wel dat ik een voorliefde heb voor de Telenet Giants Antwerp. Maar nu vrijdag (4 mei) kan je al basketfan voor de wedstrijd tussen de Giants en Luik een interessant voordeel doen tenminste … als je de juiste voornaam hebt.

Iedereen die op vertoon van zijn/haar ID kaart kan aantonen dat hij/zij exact dezelfde voornaam heeft als 1 van de spelers/speelsters mag de match tegen Luik gratis bijwonen. Voor sommige voornamen geen evidentie maar voor andere dan weer iets makkelijker. Wil je checken of 1 van de spelers/speelster net dezelfde voornaam heeft als jij surf dan snel naar:

http://antwerpgiants.be/spelers/ voor de heren.
http://antwerpgiants.be/dames-1/ voor de dames.

Wil jij dus van de Giants hun game day jouw Name Day maken, zak dan nu vrijdag vanaf 19u af naar de Lotto Arena voor een leuke en gratis (toegang) avond vol entertainement, spektakel en basketball fun.

Helaas is er geen Bart in het basketbalteam  … Maar die moeten er bij de fans ook zijn.

Geef een reactie