Een High Five voor Shopping Queen Nadège

Fasten your seatbelts. Het stormde als nooit tevoren tijdens het VIJF-programma Shopping Queens. Oorzaak van al dat geweld was de Antwerpse onderneemster Nadège. Deze Black Beauty kwam, zag, haalde zo nu en dan haar beste onderhandelingstechnieken boven, strooide kwistig rond met high fives en werd nog fraai beoordeeld met een 23 op 30. Wat moet een mens nog meer hebben. Als televisiekijker overleefde je met gemak de twee reclamepauzes aan het tempo waarmee de Naomi Campbell van ’t Stad doorheen de Leuvense straten ging. Nooit eerder ging Shopping Queens zo snel vooruit.

Het mag gezegd worden. Als Nadège iets in haar hoofd heeft, gaat ze er ten volle voor. Neem nu de opmerkelijke broek, waarmee ze op de catwalk paradeerde. Haar hart klopte waanzinnig hard in de winkel. She was in love … Ook al moest bijna 80% van haar budget eraan geloven. Nadège ging er voor. En toch … het echte goud vond ze in de bakken bij een tweedehandswinkel. Een sjaaltje van Hèrmes voor 1 euro of was het een Sabena-sjaaltje.  Voor shoppen heeft Nadège een golden eye. Zo nu en dan kwam er wel een kreetje aan te pas. Maar ze toonde haar persoonlijkheid bij het shoppen. Niemand minder dan de Jani-meister kon dit wel appreciëren.  U toch ook?

Foto: VIJF

Geef een reactie