Liesl

Ook al lijkt brons dit seizoen de kleur te worden voor de KV Mechelen Dames uit 2e klasse B. Een wedstrijd tegen Anderlecht blijft er nog altijd ééntje op het scherpst van de snee. Dat bleek nogmaals in het onderlinge treffen op de terreinen van Tubeke. Tot minuut 77 leek het er op dat Anderlecht de drie punten in Tubeke zou houden met een 1-0 voorsprong. Alleen ontbond  Liesl Dupont haar Duivels. Met 2 doelpunten (in de laatste 13 minuten van de wedstrijd) draaide ze de scorebordjes om in het voordeel van de KV Mechelen Dames.

Hoe zou het nu enkele uren later met Liesl zijn? Tegen Anderlecht 2 doelpunten maken en ervoor zorgen dat je ploeg met 3 punten naar huis gaat, moet voor iemand met een sporthart enorm veel deugd doen. Ofwel slaapt ze vanavond als een roosje ofwel staat ze nog stijf van de adrenaline? Het scenario van zulke wedstrijden maak je niet al te veel mee. Maar soit, het is wat het is. In de twee wedstrijden tegen Anderlecht scoorden de Malinwa-dames een fraaie 6 op 6. Met dank aan Liesl Dupont-momentjes van de dag. Moraal van het verhaal: Vrouwenvoetbal, het zit met grootse daden in de lift op de Kleine Malinwa.

Foto: Dirk De Lobel

Geef een reactie