De wereld draait maar door met Margriet Hermans en Ive Rénaarts

Dat in Nederland de wereld al jaren doordraait, zal Matthijs Van Nieuwkerk met het gelijknamige programma al lang genoeg weten. Maar ook in Vlaanderen heeft Margriet Hermans haar inspiratie gehaald uit een doordraaiende wereld. Bijna 20 jaar geleden schreef ze het liedje ‘De wereld draait maar door’ en zong ze het samen met Paul De Leeuw. Nu in 2018 kreeg het liedje een eigentijds arrangement en valt Ive Rénaarts de eer te beurt om samen met Margriet het lied te zingen. Ive Rénaarts wordt dit jaar 40 en viert dat natuurlijk op gepaste wijze met een nieuw album dat later dit jaar zal verschijnen. 1 van de nieuwe nummers op dat album wordt tevens Ive’s nieuwe single, een duet dan nog wel met Margriet Hermans.

Je kan de track downloaden via:
https://itunes.apple.com/be/album/de-wereld-draait-maar-door-single/1369251197

Foto: CD Hoes CNR-Ive en Margriet

 

Geef een reactie