Jill De Greef: Shopping Queen … en social influencer van de week

Tijden zijn veranderd. Dat werd meteen duidelijk toen ik vrijdagavond naar de vierde Shopping Queens van de voorbije week keek. Pink Ambition-girl Jill De Greef mocht dan wel ‘volgens Jani’ haar beste aerobicoutfit aangetrokken hebben. Ze bewees vooral dat ze haar job ‘social influencer’ zijn heel goed in de vingers had. Leuven was voor deze wulpse blondine nog onontgonnen gebied. Alle truuken van de foor waren goed om de overwinning binnen te halen. Het was zelfs zo indrukwekkend dat de minzame man naast mij zijn ogen meermaals liet knipperen. ‘Toch straffe kost wat dat meisje presteert’. Meermaals klonk de boodschap:  ‘Ik ben een influencer en een vrij goeie ook mevrouw”, Het mag gezegd worden : Jill kreeg 25 punten van haar collega’s en werd gebombardeerd tot Shopping Queen van de week. Bij haar drie collega’s zat de job van social influencer meermaalsi n de lift. Jani zat in zijn zetel en keek er naar. Jill mag dan wel een shirt hebben met Juicy Love als boodschap erop. Qozmo mocht het toch niet bekijken van de bekendste stylist van Vlaanderen en omstreken. Het zou Jani’s viervoeter maar kunnen inspireren. Misschien moet ik Jills truukje ook maar eens proberen. Wie weet kan de boodschap: ‘Ik ben een schrijver en een vrij goede … ‘ ook voor mij wel de nodige deuren openen?

Foto: VIJF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.