Gedichten bij het Katelijnse Davidsfonds

Gedichten halen ons denken overhoop of … verwoorden net datgene dat stom en stil in ons leeft … Wat dan ook, ze prikkelen, ze dagen uit, ze ontroeren, ze graven diep onder onze botten Wil je weten waarom dichters gedichten schrijven? Wat een dichter groot en een gedicht goed maakt? In de bib waar de muren poëzie ademen en woelige woorden sluimeren, nodigt het Davidsfonds van Sint-Katelijne-Waver je uit op een ontdekkingsreis. Onder deskundige begeleiding van Ivo GIELIS, worden een aantal door hem geselecteerde gedichten voorgelezen, besproken en ontleed. Hierbij wordt iedereen uitgenodigd om ook een zelfgekozen gedicht mee te brengen voor bespreking.

Plaats: Hoofdbibliotheek Leyland, Leyland 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Datum: Maandag 16 april 2018
Aanvang: 20.00 uur
Bijdrage in de onkosten: 3 €
Aanmelden vooraf is gewenst, via de bestuursleden of bij de verantwoordelijken.

Meer info is terug te vinden op:
http://www.Sint-Katelijne-Waver.davidsfonds.be

Geef een reactie