Shopping Queen Babette en de morele steun van Mop

Ze is rank, ze is slank en ze heeft benen van hier tot en met Tokio. Ik heb het over de bevallige 23-jarige Babette uit Shopping Queens.  In het dagelijkse leven deelt ze lief en leed met haar verloofde Toon. Voor de vrienden: Just call him Mop. Naast een grote passie voor het zich afbeulen in haar persoonlijke fitness, koestert de klassieke schoonheid ook een grote passie voor fashion.  Reden genoeg om een keertje deel te nemen aan Shopping Queens, me dunkt. Babette moet zeker niet onder doen voor haar collega’s. Ze heeft een dressing,  die volgens Jani de vergelijking kan doorstaan met éénder welke klerenwinkel. Cadeautjes van de Kerstman of was het van Michael Kors of van Mop? Dat is op de dag van vandaag nog altijd niet duidelijk.. Na haar promofilmpje werd ze zelfs tot een potentiële winnaar uitgeroepen. Alleen struikelde ze wat over de accessoires volgens de driekoppige jury. Het jurkje mocht er best wezen. En Babette liet zich niet vangen door het bezoekje aan een winkel met zwangerschapskledij zoals haar voorgangster Zoë. Uiteindelijk wed het een passage met een score van 20 op 30. Niet meer, niet minder. Degelijk gedaan …  en dat met de morele steun van Mop(pie).

Foto: VIJF

Geef een reactie