KV Mechelen Dames zoekt voetbalploegen

Op zondag 13 mei organiseren de KV Mechelen Dames voor de tweede keer hun familiedag.  De familiedag is voor alles een dag vol voetbalplezier, waar jong en oud welkom is. Goed kunnen voetballen moet niet, en om iedereen een kans te geven zetten we een maximum op het aantal ‘echte’ voetballers. Een ploeg bestaat uit acht spelers, maar daarvan mogen er maximaal drie zijn aangesloten bij de KBVB of soortgelijke voetbalbond (m.u.v. U15). Op het veld zelf wordt met ploegen van vijf gespeeld, waarvan maximaal twee spelers zo’n aansluitingskaart mogen hebben.

Aangezien de organisatie bestaat uit een damesvoetbalploeg, wilt KV Mechelen Dames ook vrouwen zo veel mogelijk aanmoedigen om deel te nemen. Bij een ploeg van acht spelers moeten er dan ook ten minste drie dames zitten, waarvan er telkens minstens eentje ook echt op het veld moet staan.

De inschrijving kost 25 euro, waarin de verzekering inbegrepen zit. Daarvoor krijg je een leuke voetbaldag, met wedstrijden van 5 tegen 5 op een kwart voetbalveld. De eerste matchen worden afgetrapt om 10u, de finale rond 17u.

Meer info kan u vinden op: http://www.kvmechelendames.be/schrijf-je-nu-in-voor-onze-familiedag-op-13-mei/

Foto: Dirk De Lobel

Geef een reactie