Jill De Greef: een snuifje Pink Ambition bij Jani

Vanaf 10 april is Jani op VIJF terug met het programma Shopping Queen. 4 zelfverklaarde fashionista’s proberen met een minimumbudget een maximum outfit te scoren. De dames beoordelen elkaars outfit en ook Jani geeft opnieuw zijn ongezouten mening. En dat doet hij niet alleen. Zijn nieuwe partner in crime, Qozmo de Franse bulldog, houdt alles nauwlettend mee in de gaten.

Tijdens de eerste week duikt een snuifje Pink Ambition op. Jill De Greef, eerder al te zien in dit VIJF-programma moet met amper 200 euro een wulpse Bella-Donna-look shoppen. Ze rennen de winkelstraten van Leuven in om daarna het beste van zichzelf te geven op de catwalk. Vanop een veilige afstand kijkt Jani stiekem mee.

Vanaf dinsdag 10 april op VIJF
​Telkens van dinsdag t.e.m. vrijdag om 20u35

FOTO: VIJF

Geef een reactie