Lisa del Bo zegt het met rozen

In haar carrière heeft Lisa del Bo altijd het talent gehad om liedjes van vroeger naar haar hand te zetten. Ook ‘Een goed jaar voor de rozen’  is een pareltje uit de muziekgeschiedenis waar ze haar eigen touch aan gegeven heeft. Liefhebbers van de eighties herinneren zich ongetwijfeld nog ‘Good year for the roses’ waarmee Elvis Costello in 1981 een hit scoorde in België en Nederland. Minder geweten is dat countrylegende George Jones het tien jaar vroeger ook al uitgebracht had. En nu is er dus Lisa’s versie, die absoluut niet moet onderdoen voor de versies van haar voorgangers.  ‘Wil ik mij een liedje eigen maken, moet ik me volledig kunnen terugvinden in de tekst”, vertelt Lisa. “In elke relatie valt het vroeg of laat wel eens voor dat er spanningen zijn, maar ik geloof dat er heel wat kan opgelost worden door de dingen uit te praten. En van een beetje water in de wijn te doen, is nog niemand gestorven.” Deze nieuwe single is de voorbode van nog veel meer moois dat er zit aan te komen. Want Lisa is bezig met de voorbereiding van een nieuw album. U kan de track downloaden via: https://itunes.apple.com/be/album/een-goed-jaar-voor-de-rozen-single/1358704376?l=nl

Foto: Jan Liekens

Een gedachte over “Lisa del Bo zegt het met rozen

Geef een reactie