Cliff Vrancken en zijn Kempense badass-ééndagsliefke Rob’n

#Flirtenmagnog, dachten Cliffke en Rob’n in deze verwarrende #Metoo-tijden. Zolang het natuurlijk met evenveel goesting aan beide kanten is! Cliffke – in zijn vrije tijd ook nog frontman van het illustere collectief Krapoel In Axe – vond zijn muzikale eendagsliefke deze keer in de jonge Kempense badass chick Rob’n. “Ik vind het heel verfrissend om ‘ns nieuw vrouwelijk hiphop-talent mee een duwtje in de rug te mogen geven. Vlaanderen kan trouwens best nog wat extra urban girlpower gebruiken”. Rob’n bekent dan weer dat ze altijd al een muzikaal boontje heeft gehad voor de Aarschotstalige rap-pionier. “Maar buiten het muzikale zou hij in het echt wel nooit een kans maken”, lacht ze nog. In een op-en-top productie van hiphop-baas Lunaman (zie ook Tourist LeMC, Slongs Dievanongs, Safi & Spreej, SLM…) leren ze het volk weer verantwoord en vooral plezant flirten met elkaar, al is het dan maar voor een korte bevlieging!
Bekijk de hilarische lyric video hier : https://youtu.be/hzXjJN_Elko

 

 

Geef een reactie