Kim Dejonghe: een nieuwkomer in de Vlaamse Showbizz

Ik was altijd al gefascineerd door nieuwe namen in de showbizzwereld. Van tijd tot tijd duiken er in de hitlijsten mensen op bij wie je de vraag hebt wie ze eigenlijk zijn. Kim Dejonghe is er ééntje van. In 2016 werd ze ontdekt bij The Voice van Vlaanderen. Nu duikt haar derde single “Wie ik ben” op in de Vlaamse Top 10.

‘Wie ik ben’ is de derde single voor Kim Dejonghe die wordt gereleased onder het Pure Entertainment label. Het nummer werd geschreven door Vincent Pierins en de tekst is terug van de hand van Martijn Bal. Dit alles in een productie van Patrick Hamilton. Is Kim een nieuwe topper in wording?

Koop de single voor 0.99 euro via volgende link: https://itunes.apple.com/be/album/wie-ik-ben-single/1349401214

 

Geef een reactie