Michael Lanzo: 37 kilogram scherper dan ooit

Achter de schermen van de Vlaamse Top 10 kom je veel bekend volk tegen. Zo liepen we Michael Lanzo tegen het lijf. Op zijn palmares staat nog steeds de overwinning van Belgium’s Got Talent 2013. Maar ondertussen is er heel wat veranderd in Michaels leven. Zo is hij scherper dan ooit. Vergelijk hem maar met een mes dat door boter klieft. Maar liefst 37 kilogram lichter stapt hij door het leven. Door zijn metamorfose heeft hij een nieuwe ik ontdekt. Een nieuwe ik …. en toch gaat hij muzikaal terug naar zijn roots. Met zijn single ‘Je thuis is waar men van je houdt’ zet hij stapjes naar zijn grote liefde:  de schlager en het levenslied. Als belangrijkste drijfveer is het voor hem zo klaar als pompwater. Michael Lanzo heeft zijn hart gevolgd. Daar was het hem tenslotte voor te doen. Het wordt  trouwens een druk jaar voor Michael. Er komt een album aan en een bijhorende concertreeks.  Belgium’s Got Talent is hij nog niet vergeten. Hij vindt het leuk dat hij voor eeuwig en drie dagen ex-winnaar mag genoemd worden. Alleen ontbreekt de tijd hem wat om de show elke week aandachtig de wedstrijd te volgen. Daarvoor is het net iets te druk in zijn agenda.  Maar één ding is zeker: het wordt een verduiveld scherp jaar voor Michael.

Bekijk meer foto’s van de opnames van de Vlaamse Top 10 in Theater Elckerlyc:
https://goo.gl/Go9Hsp

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie