De dierenvriend in Linda De Ridder

Vanaf eind maart maakt Nonkel Jef het theaterpodium weer onveilig met ‘Nonkel Jef & De Verloren Zoon’. Eén van de anciens uit de reeks is ongetwijfeld Odette alias Linda De Ridder. Ze kijkt er naar uit om terug in de huid te kruipen van het meisje op de boerderij. Naar eigen zeggen is deze rol spelen enorm dankbaar. Vooral omdat ze tijdens de opnames heel vaak met dieren geconfronteerd werd. In de periode van de televisiereeks vertoefde Linda heel vaak op de boerderij. Daar kwam ze in contact met heel wat verschillende dieren zoals koeien, varkens en kippen. Gesneden koek voor een ‘dierenzot’ als Linda. Odette is een heel natuurlijke vrouw, met het hart op de juiste plaats en vooral recht-door-zee. Haar karakter botst soms met dat van Nonkel Jef. Maar je ziet aan alles dat ze het goed meent.

Luc Verhoeven komt als Izzy de cast van Nonkel Jef opnieuw versterken. Naar de ‘comeback’ van de verloren zoon kijkt Linda uit. Het publiek vroeg achter Izzy. Het blijft volgens Linda een meerwaarde dat hij mee op het podium staat. Volgens Linda wordt zijn rol heel bijzonder in Nonkel Jef & De Verloren Zoon. Alleen lost ze geen vin over de verhaallijnen. De mensen in de zaal moeten zelf maar ontdekken wat Nonkel Jef & Odette met hem van plan zijn.

Meer info over Nonkel Jef & De Verloren Zoon kan je ontdekken op:
http://www.elckerlyc.be/nl/programma/nonkeljef.htm

Tekst: Bart Liekens

Geef een reactie