Trinxx: Met zevenmijlslaarzen door Belgium’s Got Talent

Niels Destadsbader zei neen. De rest van de Belgium’s Got Talent jury was het unaniem eens over de groep Trinxx. De drie heren moesten en zouden naar een volgende ronde doorstoten.  Voor een nokvolle Stadsschouwburg konden Raf, Yannick en Jef zelfs Stan Van Samang verleiden tot een dansje met hen op het podium. Want zeg nu zelf: een act zoals deze op hoge hakken brengen voor 2000 man in de Antwerpse Stadsschouwburg baarde nogal wat opzien.

Nochtans is de filosofie achter Trinxx zo klaar als pompwater:  “Je moet op elk moment 100% jezelf kunnen zijn. Trinxx kaart de stereotypen en vooroordelen aan. Ook jongens kunnen en mogen dansen op hakken”, zegt frontman Raf. Korte samenvatting van de passage van Trinxx. Ze zijn met zevenmijlslaarzen (op hoge hakken) door naar de volgende ronde van Belgium’s Got Talent. En daar kan niemand iets tegen inbrengen.

Foto:  Maria Laura Raia

Geef een reactie