Een boeketje voor Nine: getekend Dylan Groenewegen

De slotrit op de Champs Elysées had hij al op zijn naam staan. Een ezeltje uit Kuurne bracht hij al mee naar huis. Maar nu volgt er ook een magistrale rit in Parijs-Nice. Volgens de Belgische commentator José De Cauwer was de rit met aankomst in Vierzon een beetje het grote  examen voor de nieuwe Nederlandse spurtbom. Spurten bergop: hij moest het nog allemaal bewijzen. Alleen lijkt de ex-winnaar van de Ronde van Vlaanderen voor beloften sterker dan ooit. Hij spurtte ze allemaal uit het wiel. Dylan lijkt de snelste van het lot. Elia Viviani kwam niet aan zijn wiel. Met grote onderscheiding was Dylan geslaagd op zijn grote examen in Vierzon. Hij gaat er nog winnen, mompelde José op de Belgische beeldbuis. Geblokter dan ooit, het babyvet is weg. Vriendin Nine leeft op wolkjes. Ze heeft nu alvast één zekerheid. Ze zal nog veel boeketjes bloemen thuis krijgen. Met slechts één signatuur: haar liefje Dylan Groenewegen.

Geef een reactie