Koeknuffelen op de Groenplaats

Wie maandagochtend rond de klok van elven op de Groenplaats was, kon er niet naast kijken. Een bijzonder dier was immers op citytrip naar ’t Stad. Bella de Koe ruilde het verre Poppel in voor een uitstapje naar Antwerpen. Om de gloednieuwe theatervoorstelling Nonkel Jef en de Verloren Zoon in de kijker te zetten, werd dus grof geschut  ingeschakeld. Onder het motto : koeien zijn geen nummers kreeg het dier voor de gelegenheid Zotten Dré en Nonkel Jef naast zich. Hun aandacht liet ze zich wel gevallen. Bella had zelfs een wandeling rond de Boerentoren in petto. In het dagelijkse leven houdt Bella zich bezig met koeknuffelen. Deze ervaring kan u dus ook een keertje wel laten gevallen. Via de website www.koeknuffel.be en www.boerderijkinderfeestjes.com kom je meer te weten over hoe je op een vriendelijke en leuke manier met deze dieren kan omgaan. Ideaal voor uw teambuildingevents, kinderfeestjes of ladies nights. Het is eens wat anders, niet waar.

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie