De Vesting Laura Verdonschot

Het seizoen 2017-2018 was haar jaar niet. Laura Verdonschot belandde in een sukkelstraatje. Na haar glansrijke prestatie op het BK in Oostende waren de verwachtingen nochtans vrij hoog voor het Limburgse meisje met de blonde staart. Maar shit happens … Bij ieder van ons  wel eens. Maar uit elke tegenslag kom je sterker terug dan ooit. Dat bewees Laura tijdens de Vestingcross in het Nederlandse Hulst. Tijdens de Superprestige in Middelkerke stak ze haar neus al aan het venster met een derde plek. Maar nu mocht ze de armen zelf de lucht in zwieren. Laura Verdonschot kwam, zag en overwon elke Vesting van het voorbije jaar.

Nu mag ze met een gerust gemoed de zomer in. Wie het seizoen goed eindigt, heeft naar het schijnt een goede vibe te pakken. Dan kan ik stellen dat Laura met vleugels rond fladdert. En zeggen dat ze naar haar WK bij de beloften nog het idee had om haar seizoen te beëindigen. Gelukkig heeft ze dit niet gedaan. Want het is nogmaals bewezen. Wanneer je een tegenslag overwint, ben je pas echt ‘coureur’. Dat belooft alvast veel goeds …

 

Geef een reactie