Fotootjes kijken met De Mol

Een Molloot moet fotootjes bekijken op het internet. De kandidaten rondom zich heen. Dat is zowat de enige juiste conclusie na de vierde aflevering van Wie is de Mol? Tijdens de tweede proef waarin keuzes moesten gemaakt worden, passeerde de Mol vermomd achter de rug van de kandidaten. Natuurlijk worden op tal van sociale media heel wat screenshots gedeeld. Een mysterieuze vrouw onder een paraplu, een vrouw met een pruik onder een baseballcap en wat te denken van een lange opgeschoten man een baard. Hoedanook zijn twee dingen nu al zeker. De verdenkingen op actrice Loes Haverkort zijn als een komeet de lucht ingeschoten.  De Mollenster van kandidaat Emilio Guzman is helemaal in elkaar gestuikt. Topkandidaat nummer 1 om De Mol te zijn werd helemaal naar huis gestuurd.

Vier vrouwen en twee mannen blijven in het spel. Nu al is dus zeker dat één vrouw de finale van Wie is de Mol zal halen? Wie de Mol is? Wel, ik begin te twijfelen.  Competitief zou ik het geweldig vinden wanneer de dominante stormram Olcay Gulsen de finale van dit spel zou halen. Het lijkt me niet evident om in een spel tegenover haar te staan. Maar wanneer je al die foto’s ziet, kan je ook niet naast de fysieke gelijkenissen met Loes kijken.  Zeker omdat ze in de eerste proef van de vierde aflevering ondergronds zich op een cruciale positie manoeuvreerde. Of kreeg de lange opgeschoten zanger Ruben Hein voor de gelegenheid een travestietenrol aangemeten.

Beste Mol, u brengt me compleet in de war ….

Getekend
Molloot Bart

Geef een reactie