Bij Brent: over een jongen met dromen

Laat het mij even hebben over mijn neefje Brent. Mag ik hem u even voorstellen. Deze jonge kerel, geboren op 6/6/6 is een gedreven basketballer. Slam, dunk, da funk , tot in de bovenste plank. Maar sinds kort is hij ook geïnspireerd door mijn blog: “Chez Bartizze’. Ook hij heeft zijn eigen internethuisje ontwikkeld met de naam: ‘Bij Brent’. Omschrijf het maar als een unieke kijk in de wereld van een bijna twaalfjarige. Een jongen op weg naar zijn vormsel, op weg naar het zoveelste basketbalkampioenschap op rij, hoe hij nieuwjaar zingen en driekoningen zingen toch wel beleeft en vooral hoe het met zijn grote kroost kippen gaat. Hipper maken ze de bijna 12-jarigen niet meer. Cooler ook niet. Maak alvast kennis met het blogje Bij Brent via:
https://bijbrent.wordpress.com .

Een gedachte over “Bij Brent: over een jongen met dromen

 1. Thanks Bartje had je niet moeten doen maar toch 😀
  Jij bent echt de geweldigste blogger van : Onze streek, België, BeNeLux, Europa (heel de wereld)
  Ik hoop dat je echt beseft hoe goed jij hier in bent.
  je uitleg klopt, Je bent gebeten door het geschreven woord.

  Met Vriendelijke groetjes Je Neef Brent
  blog: http://www.bijbrent.wordpress.com door jou en ben er nog altijd blij mee 🙂

Geef een reactie