Bij Brent: over een jongen met dromen

Laat het mij even hebben over mijn neefje Brent. Mag ik hem u even voorstellen. Deze jonge kerel, geboren op 6/6/6 is een gedreven basketballer. Slam, dunk, da funk , tot in de bovenste plank. Maar sinds kort is hij ook geïnspireerd door mijn blog: “Chez Bartizze’. Ook hij heeft zijn eigen internethuisje ontwikkeld met de naam: ‘Bij Brent’. Omschrijf het maar als een unieke kijk in de wereld van een bijna twaalfjarige. Een jongen op weg naar zijn vormsel, op weg naar het zoveelste basketbalkampioenschap op rij, hoe hij nieuwjaar zingen en driekoningen zingen toch wel beleeft en vooral hoe het met zijn grote kroost kippen gaat. Hipper maken ze de bijna 12-jarigen niet meer. Cooler ook niet. Maak alvast kennis met het blogje Bij Brent via:
https://bijbrent.wordpress.com .

Een gedachte over “Bij Brent: over een jongen met dromen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.