Winterrevue: Voor een vier op een rij

Mijn agenda plannen. Ik heb er de voorbije jaren mijn specialiteit van gemaakt. Maar nu wordt het op de eerste dag van het jaar al wel heel vroeg dag. Op nieuwjaar werd immers aangekondigd dat er eind december 2018 de vierde Winterrevue aankomt. De huidige editie breekt immers alle records. Het publiek vroeg om meer en krijg ook meer. Regisseur Stany Crets is opnieuw creatief brein van dienst.  De vierde editie van de Winterrevue start op 14 december 2018. De verkoop gaat van start op 2 januari. Snelle beslissers scoren een lanceringskorting van 5 euro op de standaard ticketprijs.

De droom van Dirk Van Vooren en Nico Warrinier wordt dus werkelijkheid.   Beide heren droomden van een nieuwe traditie in de stad. En het schijnt het ook te lukken. Het creëren van een goede en succesvolle Winterrevue vergt een jaar lang bloed, zweet en tranen. Drie jaar lang hebben ze getimmerd aan de reputatie en het concept van onze Winterrevue. De bedaarlijke lachsalvo’s, de enthousiaste getuigenissen op de sociale media of de theaterganger die voor het derde jaar op rij komt kijken… Daar doen ze het voor. En ik … ik heb alvast een plekje vrij gehouden in mijn agenda van het jaar 2018. Maar heren, weet me op tijd te zeggen wanneer ik mag langs komen hé … Want ik droom van een vier op een rij.

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie