De Zevende Dwerg: poppentheater met een hart

De Poppenstoet passeerde al in de tijd van Louis Neefs onze harten. Maar zelfs in 2018 blijft het poppentheater nog altijd hip en up-to-date. In het begin van de herfstvakantie van 2017 ging het Poppentheater Klein maar Moedig na lange tijd weer van start met gezinsvoorstellingen. Place-to-be was de keldertheater van het Fakkeltheater. Het werd een succesverhaal. De herfstvakantie was zeer snel uitverkocht en ook de kerstvakantie was een topsucces met wel drie extra speeldagen bovenop de 12 geplande voorstellingen.

Een tweede productie kon niet lang uitblijven. De Zevende Dwerg is de tweede productie. Daar waar het sprookje van Sneeuwwitje eigenlijk in de boeken en films stopt, begint hier pas het verhaal. De Boze koningin alias de heks is dood en ligt onderaan de rotsen van haar kasteel, te wachten tot duivel Lucifer haar komt halen. Edelman Kobe is verdwaald in het bos op weg naar het huwelijksfeest van Sneeuwwitje en de Prins. Op deze manier raakt hij verwikkeld in een zeer spannend avontuur waar hij wordt geconfronteerd met een sprekende vogel, de duivel, een levend geraamte, boeven en schurken, Ook de zeer grappige held uit het vorige avontuur Pol Pladijs is van de partij.

Een van de zeven dwergen zal heel snel moeten zijn om het grootste gevaar van zijn leven te ontwijken. Ook het leven van de Prins, Sneeuwwitje en Kobe staat op het spel. En waar zijn die andere 6 dwergen nu? Het verhaal is geschikt voor grote kinderen van 6 tot 115 jaar oud.

Praktische info
Speeldagen: Vanaf 12-2-2018 alle dagen tijdens de Krokusvakantie om 15 uur ( deuren en foyer zijn reeds open vanaf 14 uur)
Ook tijdens de Paasvakantie bijna dagelijks voorstellingen van deze tweede  productie.

Tickets: 070/ 246 036        of      0479/21 30 46 (Ben)
www.fakkeltheater.be
Of aan de ticketshop in de Hoogstraat 12 in Antwerpen (van maandag t/m vrijdag tussen 11 en 17 uur)

Bron affiche: Klein Maar Moedig – Ben Bervoets

Geef een reactie