JuJuFood: de swinging healthy mood van Miss België-finaliste Justine Willemse

Collega-bloggers. Ik spendeer aan hen graag wat aandacht op mijn blogje. Zo had ik een poosje geleden blogster, gezondheidsfreak en in haar vrije tijd de sporty Spice van dienst Justine Willemse aan de lijn. Het leven van deze op en top Kempische kende een drastische ommezwaai in 2017. Een deelname aan Miss België domineerde heel haar jaar. Op 13 januari 2018 is te zien in de grote finale van Miss België. Misschien wordt ze wel de opvolgster van Romanie Schotte. Tijdens ons gesprek vertelde JuJu heel openlijk over haar blog. En mits gezondheid door mijn levensverhaal me wel fascineert, heb ik eens een bezoekje gebracht aan haar blog. De blog van Justine heeft als naam ‘JuJuFood’. Liefhebbers kunnen Justines internethuisje ontdekken op:  https://jujufoodblog.wordpress.com/.
Hier maakt Justine een punt van haar grootste missie. Gezond en sportief door het leven stappen. En daar spendeer ik op mijn blogje maar al te graag aandacht aan. Door de drukte van Miss België is het op Justines blog niet zo druk. Maar laat deze tekst alleszins een motivatie zijn om hiermee verder te gaan. Want voor Justine Willems is Jujufood haar ultieme swinging healthy mood.

Foto: Tobias Maerien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.