Het magische moment(je) van Miss België 2018-finaliste Laurianne Delestinne

In het dagelijkse leven studeert Laurianne Delestinne een studie in de wereld van psychologie en kinesitherapie. Maar begin 2018 breekt voor deze Naamse schone één van de belangrijkste momenten uit haar leven aan. Dan is ze één van de dertig schoonheidskoninginnen, die zich met elkaar meten in de strijd naar het Miss België-kroontje. Op 13 januari weten we immers wie de gekroonde opvolgster van Romanie Schotte wordt.  Onlangs had ik met Laurianne een gesprekje. En het viel meteen op. Deze studente staat met haar beide voetjes op de grond. Haar traject omschrijft ze als een magisch momentje. En dan moet de sprookjesachtige finale nog komen.

De impact van Miss België op haar leven is  groter dan verwacht. Zelfs in examentijd moet de examenkoorts wijken voor de impact van deze wedstrijd. Want dat Miss België in haar omgeving leeft, staat als een paal boven water. Iedereen in haar omgeving gunt haar het kroontje. Ook op menselijk vlak is er een zichtbare evolutie merkbaar. Laurianne voelt zich volwassener dan ooit. Zo staat ze steviger dan ooit in haar schoenen, wanneer ze met vreemde mensen praat. Als een prinses in Miss België-land … Zo dartelt Laurianne momenteel rond. En dat moet dat éne magische momentje op 13 januari nog komen.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie