Een Romeo in onze buurtwinkel

Achter onze hoek is de Spar Supermarkt. Meer bepaald de winkel van Dave Van Tongelen, de broer van … Romeo Chris Van Tongelen. Omdat Chris de komende twee weken met The Primo-Stars-single “Together we are strong’ in de winkelrekken ligt, vond hij het wel leuk om zijn broer Dave te komen helpen met het uitpakken van de nieuwe lading Primo TV Gidsen.

The Primo Stars zijn een gelegenheidstrio bestaande uit Ronn Moss (Mooi en Meedogenloos) en Melanie Wiegmann (Sturm Der Liebe). Het is de eerste keer dat internationale soapacteurs zich verenigen in een bandje. De single ‘Together We Are Strong’ van The Primo Stars Ronn Moss (Mooi en Meedogenloos), Chris Van Tongelen (Familie) en Melanie Wiegmann (Sturm der Liebe), ligt vanaf dinsdag 19 december, voor slechts €1 meerprijs, gedurende 2 weken exclusief op Primo TV Gids.

Broer Dave Van Tongelen was enthousiast over het initiatief van zijn broer. Voor zijn klanten was het een mooie extra toen ze Romeo Chris Van Tongelen zagen. Met de glimlach verkocht en signeerde hij The Primo Stars-singles. Want een Romeo in de Buurtwinkel .. Dat zie je niet elke dag.

Foto’s: Jan Liekens

 

 

 

Geef een reactie