Miss België-finaliste Caroline Delforge en haar kleine kermiszusjes

Vergeet het lelijke foorwijf van Clement Peerens. Maak kennis met het mooiste kermismeisje van het land. Bij de Miss België 2018-campagne loopt er namelijk éne Caroline Delforge rond, telg uit de Delforge-kermisdynastie. Enkele maanden geleden leerde ik haar tijdens de nationale Missendag kennen. Tussen het verorberen van het Belgische goud, stond ze me toen te woord. Caroline groeide op in een rondreizende wereld. Zo leerde ze al heel snel de charmes van ons land kennen. Alleen worden kleine meisjes vrij snel groot. Het voorbije jaar waagde ze zich aan het wellicht grootste avontuur uit haar nog jonge leven. En met succes … Haar verhaal liep de voorbije maanden als een trein. Ze schreef zich in, ze stootte door en nu mag ze zich opmaken voor de finale.  Deze goedlachse blondine beleefde het avontuur van haar leven. Alleen komt alle mooie liedjes ooit wel eens een einde. Ook aan haar Miss België-verhaal. Ook al zou ze graag na 13 januari als Miss België door het leven gaan. Ze beseft dat de kans slechts 1 op 30 is. Daarom geniet en profiteert ze van elk moment alsof dit het allerlaatste is. Toch woedt de droom om ver door te stoten tijdens de finaleavond verder dan ooit.

Het kermisleven heeft ze geen vaarwel gezegd. Tussen alle events en repetities door, stond ze op de kermis nog geregeld oliebollen te verkopen. Ook al wordt ze tot Miss België gekroond.  Dan nog zal ze haar roots niet verloochenen. “Wanneer ik Miss België ben, heeft de Zuidfoor in Brussel er een fraaie ambassadrice bij”, kreeg ik gevat te horen. Volop ambities.  Alleen loopt Caroline in het achterhoofd rond met het verhaal van haar kleine zusjes op de kermis. Momenteel zijn ze nog jong en klein. Maar Caroline ziet hun schoonheid vanbinnen en vanbuiten. Voor haar zijn het ware prinsesjes. In het diepste van haar hart hoop ze dat dit verhaal hen kan inspireren. Voor haar mogen ze een leven leiden waarbij ze hun ideale pad bewandelen. Ze hoopt dat ze hen kan inspireren met dit verhaal. Een mooiere boodschap kan het naar mijn gevoel niet meer worden. Prompt zou ik Roulez-Roulez Miss Delforge van de daken schreeuwen.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie