De dromenjaagster in Miss België-finaliste Judy Van de Vyver

Het leven is als een gang vol deuren. Achter elke deur zit een kans verscholen. Het is aan jou om elke opportuniteit te nemen, die je krijgt aangeboden. Met deze visie in het achterhoofd stapt de Antwerpse Judy Van de Vyver momenteel doorheen heel Miss België. Door een lumineus idee van een ander kreeg ze de kans om deel te nemen aan Miss België. Nooit had ze vooraf durven vermoeden dat haar verhaal tot in de finale zou leiden. Voor ze het zelf besefte, gingen de poorten van een nieuwe wereld voor deze Antwerpse schone helemaal open. Nu vertoeft ze in een wereld waarin ze zich kostelijk aan het amuseren is. Een finaleplek betekent heel veel voor Judy. Ze heeft de bevestiging gekregen dat anderen in haar iets zien als het over de modellen- en fotoshoots gaat. Maar ze ziet wel waar het schip strandt. Een leuke finaleshow brengen en volop genieten staat helemaal bovenaan haar bucketlist. Noem het maar topprioriteit.

Nu de Miss België-finale dichterbij komt, koestert ze natuurlijk de ambitie om met het kroontje naar Zwijndrecht te gaan. Maar wat het resultaat ook mag zijn … een overwinnaar voelt ze zich nu al. Judy staat zelfzekerder dan ooit in haar hoge hakken. Vroeger werd ze vaak gepest. En dat woog wat op haar zelfvertrouwen. Dankzij Miss België heeft ze zichzelf helemaal leren ontdekken. De vriendschappen met de finale-concullega’s en een groeiende mensenkennis beschouwt ze als iets waardevols in haar rugzakje. Zeker in het leven na 13 januari 2018. Maar momenteel leeft Judy in een droom. Eéntje waarin ze als dromenjaagster van elk moment intens geniet.

Foto: collectie Judy Van de Vyver

Geef een reactie