Status Quo voor Captain Jack

Kids van bijna 40 moeten hem nog kennen uit hun prille jaren. Dus ook … En ja, ik geef hier op mijn blog toe dat ik vroeger stiekem fan was van Captain Jack. In de jaren negentig was het alterego van Franky Gee megahot met hits zoals van Captain Jack, Soldier Soldier en Drill Instructor. Euro Dance was toen alom levend. Dit project van producer Udo Niebergall scheerde hoge ogen in heel Europa. Nu zijn we meer dan 20 jaar later.  Franky Gee is al langer geen Captain Jack meer. De nieuwe Captain Jack is Bruce Lacy. De rode pet en het uniform zijn wel gebleven.  En deze Captain Jack laat met 2018 in het vooruitzicht weer iets van zich horen. En hij liet zich inspireren door Status Quo.  Wie In The Army now beluistert, krijgt meteen een Status Quo-gevoel in zich. Maar zeg nu zelf .. Alle Captain Jacks zijn begonnen waar de soldaten starten. In het leger, namelijk …   Aan u de eer om alles een keer grondig te beluisteren.

U kan de clip bekijken op:

Geef een reactie