Sinterklaasdag bij Sex and Jamz: Nightlifedanseres Jessie and Superman Mateus

Ik heb weer iets bijgeleerd. De Antwerpse Radio Stad mag dan wel net hun radiolicentie hebben. De hosts willen steeds meer voet aan wal krijgen in de Scheldestad. De twee meest sexy ladies van hun radiostation Ines en Thalia laten geen seconde onbenut om iets van hun persoonlijke leven op sociale media te onthullen. Bij deze:  De beide hosts van Sex and Jamz haten de koude winteravonden. Voor hen geen fleecedeken, stevige pullover, handschoenen of fashionable mutsen. Onder het motto: ze zijn jong en ze willen wat, moet het stomen in hun leven en ook in hun radiostudio. Ze willen actief bezig zijn. Niet meer, niet minder.

Om de eerste koudeprik wat te trotseren, hebben ze alvast iemand gevonden waarmee het partygehalte op Sinterklaasdag stevig de lucht ingaat. Nightlife-danseres Jessie TJ Tielemans komt naar hun studio voor een stevige afterparty. En wat ze daar allemaal gaat doen, is nog een groot bewaard geheim. Maar dat het er stevig aan toe zal gaan, is nu al zeker. Sinterklaas en Zwarte Piet zijn gewaarschuwd.

Maar omdat beide dames houden van ware Supermannen, hebben ze ook een stevige jongen uit de bokswereld uitgenodigd. Beide dames staan hun mannetje. Elke jonge vrouw is gebaat om zo nu en dan eens een stevige KO uit te delen, zeker in een concurrerend radiolandschap.  Daarom komt bokser Mateus Mengue langs. Eén brok spieren, één stevige sixpack en …. wat mij vooral boeit is of Ines en Thalia ook zelf de bokshandschoenen zullen aantrekken. KO first round op Sinterklaas … Het moet zomaar kunnen. U weet het wel: wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is …

Foto: Radio Stad – Sex and Jamz

Geef een reactie