Sima Heyrati: Fashionista en vlogster met attitude

Tja, ik kan er niet aan doen. Ik heb een zwak voor vlogsters en blogsters. Hoe zou dat nu komen. Ook bij The Voice van Vlaanderen zit er ééntje.  U vraagt zich nu zeker af wie?  Ik heb het over de 17-jarige Sima Heyrati uit Team Natalia. Een meisje met een muzikale droom. Haar ultieme droom is een persoonlijke styliste, waarmee ze alle shops in Vlaanderen en omstreken mag onveilig maken. Alleen zijn we nog lang zo ver niet. Rome is ook niet op één dag gebouwd. En dat beseft Sima als geen ander. Het piepkuiken uit Team Natalia weet maar al te goed dat ze hiervoor nog hard moet werken en keihard muziek moet spelen. En toch … kon je tijdens de eerste liveshow al zien dat ze uit het goede hout gesneden is. De fashionista en vlogster uit Team Natalia met Iraanse roots overtrof zichzelf. Als geen ander toonde ze de nodige dosis coole attitude gekruid met een snuifje swagger. En dat was ook haar coach Natalia niet ontgaan. Ze beloonde haar ‘schatteke’ met een ticketje voor de volgende ronde.

Sima is nog maar 17 jaar. Hiermee is ze een pak jonger dan ouderdomsdeken Jan. Hij kon een beetje haar vader zijn. Ach het zij zo, zulke leeftijdsverschillen horen nu éénmaal tot de charmes van The Voice. Sima weet maar al te goed dat ze kan rappen als de beste. En dat maakt haar net uniek. Nu vrijdag wordt het spannend voor deze jonge hippe ‘madam’. Stoot ze door naar een volgende ronde en blijft ze verder teren op de juiste flow dito beat of struikelt ze? Eén ding is nu al zeker. Met de attitude en swagger van Sima raakt een mens zeer ver in het leven.

Foto: MEDIALAAN / VTM

Geef een reactie