Olalalala Couture!

Toen ik onlangs bij de musical Roodkapje was, werden we ter plekke geconfronteerd met de ‘bakcreaties’ van Elena. De baking queen on high heels uit Bake Off Vlaanderen verzorgde ter plekke het dessertenbuffet. Alleen is zij niet de enige die haar weg aan het vinden is uit het VIER-bakprogramma. Tijdens de chit-chats na de voorstelling kwam ook Valerie ter sprake. De ravissante spraakwaterval uit Bake Off Vlaanderen (met een plezante hoek af) had duidelijk indruk gemaakt. Geef die vrouw een eigen talkshow hoorde ik zo her en der vallen. Maar persoonlijk denk ik dat Valerie andere ambities heeft dan een talkshow. Naast haar eigen webshop ‘Hola Granola’ heeft ze sinds kort een nieuw project ‘Hola Couture’ op de markt heeft gebracht. Een plekje waar ze Fashion à la façon de Valerie voorstelt. Kortom: Hola Couture is fashion met een ferme knipoog … Soms een subtiel statement. Altijd speels gedurfd en stijlvol stoer. Voor meiden die zot zijn van mode. Of een beetje zot. Gewoon zichzelf. Met zin voor relativering. En een beetje zelfspot.

Voor meisjes die sterk zijn. Soms stout. Die durven te genieten van het leven. Voor girls die zichzelf graag zien. En dat ook graag laten zien. Kortom: mode uit het boekje, niet waar.

Bezoek de website: www.holacouture.be
Bezoek de facebookpagina van Hola Couture: https://www.facebook.com/holacouture/

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie