Miss België-finaliste Justine Willemse: Sporty Spice uit de Stille Kempen

Ze komt uit het land van Van Echelpoel en Natalia. Toch bestrijken haar interesses compleet andere gebieden. U vraagt zich zeker af waarover ik het nu allemaal heb. Ik ga u de nodige uitleg verschaffen. De dame in kwestie is de pittige Miss België-finaliste Justine Willemse uit Arendonk. Een rasechte Kempendochter met een grote passie voor gezonde voeding, een gezonde levensstijl, stevig trainingen en haar eigen blog Jujufood. Maar nu heeft ze andere dingen te doen. Ze is immers bezig met de promotie rond haar Miss België-deelname. Een avontuur dat totaal onverwacht in haar leven kwam. Justine omschrijft het zelf als een kans uit de duizend, waar ze nog steeds apetrots op is. De stap naar de Missenwereld heeft de studente secundair onderwijs zelf gezet. Clichématig wou ze haar zelfvertrouwen naar omhoog trekken. En dat is blijkbaar goed gelukt. Tijdens haar campagne leerde ze wijze levenslessen. Zo ontdekte ze dat een mens niet naar het uiterlijk van een ander hoeft te kijken. Alleen door hard te werken aan je innerlijk persoon, kan je op een goede manier door het leven stappen. Het gaat hard in het leven van Kempendochter Justine. Er komen ontzettend veel dingen op haar af. Maar ze amuseert zich. Dat is naar haar gevoel nog altijd het belangrijkste. Tijd vliegt altijd als je je wat amuseert, niet waar. Justine – de Sporty Spice uit de Stille Kempen legt een bijzonder stevig Miss België-parcours af. Zie Ze Goan, Jom.

Dagelijks beult ze zich af als een ware sportmadam. Onder het alziend oog van haar personal coach Tobias (4u2 in motion) streeft ze naar een gezonde geest in een lichaam. Een mager-mager meisje zal Justine naar eigen zeggen nooit worden. Daarvoor is ze te trots op haar stevig paar gespierde billen. Het kwam ook als een verrassing bij heldere hemel dat ze bij de Miss België-finalisten zat. Ze had het gevoel dat andere meisjes meer het echte Misstype zijn. En toch … helpt uniek zijn vrij hard in de Missenwereld. En dat is Justine op haar eigen manier. Omschrijf haar maar als een gezonde kempendochter met een groot sporthart. Ziet Ze Duun, Jom.

Foto’s: Selina De Maeyer / Tobias Maerien

Geef een reactie