Het tinnen jubileum van DJ Tiësto

Nu ik stilaan de 40 nader, kijk ik vaak met weemoed terug naar het verleden. Een brok nostalgie overvalt me zo nu en dan. Ik kan niet ontkennen dat DJ Tiësto ooit de nodige populariteit kende in mijn naaste omgeving. De laatste jaren is het wat stil geworden op het vlak van grote hits rond deze Nederlandse top-DJ. Alleen lijkt dit nu maar schijn te zijn.

Tien jaar geleden maakte hij met Christian Burns de hit ‘In the dark’. Het werd een dance-klassieker van formaat. Om dit tinnen jubileum te vieren werd er nu een gloednieuwe remix van deze classic gemaakt. U kan alvast een kijkje nemen op YouTube en de geijkte sociale media-kanalen wanneer u het nieuwe jasje van Tiësto eens wilt beluisteren.

Alvast een tipje van de sluier:
https://www.youtube.com/watch?v=Fn-Noq96h3c

 

Geef een reactie