Wachten op Gateaux (éclairs en Tompoucekes)

rHet EWT stelt dit najaar een nieuwe productie voor. Met Wachten op Gateaux worden de lachspieren ongetwijfeld weer hartelijk bediend. Deze komedie in een regie van Frank De Kaey vertelt het verhaal van de vaste klanten van een kleine fitnesszaal. Marleen baat al jaren haar kleine fitnesszaal uit in een licht aftandse hangar net buiten de stad. Haar motto tijdens de gymsessies luidt: ‘We gaan ons niet vermoeien, want die éclairs en tompoucekes mogen niet op onze maag blijven liggen’. Onder haar vaste klanten vallen vooral de goedlachse Jacky met haar veel jongere zus Winnie en de nogal slome Donald op. Wanneer er vanuit de media interesse bestaat voor deze niet-allerdaagse gymfanaten, zien zij zichzelf reeds schitteren op het kleine scherm. Als echter blijkt dat die media totaal andere plannen smeden, gaan de poppen aan het dansen. Wie meer wilt weten over deze productie kan eens een kijkje nemen op de site van het EWT (www.ewt.be)

In de cast valt naast Anne Mie Gils ook Martine De Jager op. Deze Nederlandse werd de voorbije maanden één van de absolute humorrevelaties tijdens Brasschaatse Huisvrouwen met Ron Moss.
Naast over heel wat acteertalent beschikt Martine ook over een dijk van een stem. Benieuwd of ze deze ook mag tonen tijdens Wachten op Gateaux. Maar in afwachting hiervan zeg ik heel fier: ‘Laat de Tompoucekes en de éclairs’ u alvast smaken. Nadien kan u bij Marleen de calorietjes er alvast af sporten. Smakelijk!

Fotobron: EWT

Geef een reactie