Over trommelaars en fanfares

Telenet Giants Antwerp begint aan een uitermate belangrijk drieluik op Europees vlak. Op Allerheiligen (vandaag) spelen ze tegen Groningen. De week nadien tegen Sarajevo. Maar de match om naar uit te kijken wordt ongetwijfeld  op 15 november tegen het Franse Le Potrel.

Bij de heenmatch waren de fans van de Giants onder de indruk van het lawaai van de Franse supporters. En dat inspireerde hen om op 15 november nog een pakje beter te doen. Daarom is nu een opmerkelijke oproep gelanceerd via sociale media. De Telenet Giants Antwerp-fanvak willen hun collega’s van Le Portrel helemaal overstemmen. Ze zijn om zoek naar extra trommelaars, een fanfare, streetbandjes en alles wat lawaai maakt. Ik kijk er eerlijk gezegd al naar uit. De match tegen Le Potrel belooft nu al een match te worden om u tegen te zeggen. Nu op het terrein nog en u kan spreken met een tevreden man.

Geef een reactie